УНИКАЛНИ МОДЕЛИ кожени якета .Виж тук ! УНИКАЛНИ МОДЕЛИ кожени якета .Виж тук !

Моята количка (0)

Обади се
+359887386691
Контакт
office@enigmaleather.com
Упътване

София, Булевард „Цар Борис III“ 227

За нас

Дрехи с характер

История ...                                             

Създателят и дизайнер на марката  Анелия Николаева основава марката ENIGMA през 2002 година . Идеята , която я мотивира е създаването на модно студио , което изработва бутикови модели от кожа  с изключително качество.  Първоначално студиото работи само по индивидуални поръчки. Скоро обаче виждайки потенциала на материалите и безграничните възможности в дизайна , се ражда идеята за създаването на сезонни колекции. Чрез тях се представят тенденциите в цветовете, кройките и акцентите за сезона . 

Производство ...       

 

               

 В производството на всички облекла с марката ENIGMA се прави изключителен подбор на материалите. Стремежът да се изработват дрехи от естествени , устойчиви материи и създаването на качествена мода , е залегнал в основата на марката от създаването и до днес. 

Този стремеж се развива с всяка изминала година , като в настоящият момент ENIGMA е една от малкото български марки , които имат цялостна програма за устойчивост , която е официално представена и вече действаща.  # Защото заедно можем повече 

В  желанието си да разширява възможностите и избора на своите клиенти , от 3 години ENIGMA предлага в своите колекции и облекла от чист КАШМИР . Материята на Кашмира не е случайно избрана . След дълго проучване на редица материали , които биха били подходящи за комбиниране с естествените кожи, единствено Кашмирът отговаря на всички строги изисквания  на марката – Устойчивост , Безкомпромисно качество в чистият си вид , Завидна топлина съчетана с невероятна лекота и най- важното 100 % естествен произход.