Добрият чифт кожени панталони са идеалното допълнение към всеки гардероб и могат да се носят в почти всяка ситуация. Друг техен плюс е, че висококачествената кожа изглежда като нова години наред. Инвестиция, която ще ви оттърве от купуване на нов панталон след всяко пране. Ако не се чувствате сигурни с какво да съчетаете кожените си панталони, ето няколко идеи, които да вдъхновят стила ви.

 

 
Бяла тениска

Така нареченият „моделски аутфит“ – бяла тениска, за предпочитане по-широка, черен кожен панталон, любим чифт кецове и слънчеви очила. Това е изключително модерна и градска визия, която макар и семпла на пръв поглед, е знак, че сте в крак с тенденциите.

 Риза

Дали ще е дънкова или класическа, вие избирате. Риза и кожен панталон е класическа комбинация, която е подходяща за всяка дама. Може да отидете така на работа или важна среща. Обувките към този стайлинг варират – ботуши, токчета, кецове. Няма да сбъркате.

 

 Кожа с кожа

Бъдете смели и комбинирайте кожени панталони с кожено яке за яркия стил тип моторист и добавете чифт големи слънчеви очила, за да завършите външния вид. Червеното червило би добавило още по-силна нотка на рокерската визия.

 

 
Кой каза, че удобното не е стилно?

Широк пуловер или суичър ще изглежда невероятно в съчетание с кожен панталон. Ще се чувствате комфортно и ще изглеждате модерно.

С каквото и да съчетаете любимия си чифт кожени панталони, не забравяйте, че те няма да излязат от мода. Обувките, якетата и аксесоарите се променят всеки сезон, но тази част от облеклото винаги остава стилна класика.