ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Политиката за „бисквитките” урежда ползването на „бисквитките” и разширенията в социалните медии на интернет сайта www.enigmaleather.com (по-нататък „Уебсайт”) на „АЛМЕРА -80 ” ЕООД, с ЕИК- BG204352508

Бисквитките са файлове с малък текст, които се съхраняват на хард диска на дадено устройство и които съдържат определена информация, а понякога и лични данни. Разширенията в социалните медии са малки части от софтуера, които са разработени и предоставени от доставчиците на услугите в социалните медии, които добавят интеграцията в социалните медии, когато са вградени в Уебсайта.

Ако желаете обща информация за това как обработваме вашите лични данни, различни от бисквитките и разширенията в социалните медии, включително и по отношение на вашата комуникация с нас по електронната поща, телефон, факс и социалните медии, и във връзка с всяка заявка или покупка, вижте нашата Политика за защита на личните данни

Ако продължите да ползвате Уебсайта, след като сте били уведомени за ползването на бисквитките и разширенията на социалните медии, Вие декларирате, че сте прочели и приемате тази Политика за „бисквитките”.



ПО ПРИНЦИП

Вашите лични данни се обработват от „АЛМЕРА 80” ЕООД, с ЕИК 204352508, (по-нататък „Доставчик”, „ние”, „нас”, „наш”). Можете да се свържете с нас по имейл office@enigmaleather.com.

Всяка препратка в тази Политика за „бисквитките” към определени закони или разпоредби, включва също така и всяко тяхно изменение, замяна или отмяна.

Ние си запазваме правото периодично да изменяме тази Политика за „бисквитките” по наша преценка. Това изменение ще бъде обявено на Уебсайта. Ако Вие не приемате измененията, трябва да ни информирате като ни изпратите имейл на адрес office@enigmaleather.com. Ако не получим такъв имейл от Вас в срок до три (3) работни дни от обявяването на измененията в Политиката за „бисквитките” на Уебсайта, ще се счита, че приемате всички изменения.

 

ПОЛИТИКА ЗА „БИСКВИТКИ“

„Бисквитките“ са кратки текстови файлове или малки пакети от информация, които се съхраняват чрез Интернет браузера на Вашето крайно устройство (компютър, таблет, лаптоп или мобилен телефон), когато посещавате различни сайтове и страници в Интернет. Основната цел на „бисквитките“ е да правят потребителя разпознаваем, когато той се завръща отново на Уебсайта. Някои „бисквитки“ имат и по-специфично приложение, като например да запаметяват потребителското поведение на сайта и да улесняват потребителя при ползването на Уебсайта. Повече информация за това как функционират „бисквитките“ можете да намерите в Интернет.

 

КАК СЕ ИЗПОЛЗВАТ „БИСКВИТКИ“ НА ТОЗИ УЕБСАЙТ?

Ние използваме „бисквитки“ на този Уебсайт предимно с цел улесняване на ползваемостта на сайта, подобряване на неговата работа и съхраняване на информация за потребителското поведение. При този процес не се съхраняват никакви лични данни, т.е. чрез “бисквитките“ на сайта не може да Ви идентифицираме като личност, поради което спрямо събирането на тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни. Събраната информация от „бисквитки“ обикновено се използва в обобщен вид с цел анализ на потребителското поведение на Уебсайта, което ни позволява да подобряваме функционалността на сайта, потребителските пътеки и ползваното съдържание.

 

КАКВИ „БИСКВИТКИ“ СЕ ИЗПОЛЗВАТ НА ТОЗИ УЕБСАЙТ?

Сесийни „бисквитки“

Този тип „бисквитки“ Ви улеснява в ползването на сайта, като те съхраняват информация временно, само в рамките на сесията на използвания браузер. Обикновено информацията, която се съхранява чрез тях, е какви стоки или услуги сте добавили в количката, кои страници на сайта сте посетили и как сте стигнали до дадена информация. Тези „бисквитки“ не събират информация от Вашето крайно устройство и се изтриват автоматично, когато напуснете Уебсайта или прекратите сесията на Вашия браузър.

 

Постоянни "бисквитки"

Те ни дават възможност да съхраняваме конкретна информация за сърфирането, като например анализиране посещенията на сайта, как вие сте достигнали до Уебсайта, какви страници сте прегледали, какви опции сте избрали, както и накъде сте се насочили през този Уебсайт. Проследяването на тази информация, ни дава възможност да правим подобрения на Уебсайта, включително да коригираме грешки и да разширяваме съдържанието. Срокът на съхранение на този вид “бисквитки” варира според конкретното им предназначение.

 

"Бисквитки" на трета страна

На нашия Уебсайт има препратки към други сайтове или вградено съдържание от други сайтове, например от Facebook, YouTube, Twitter, Google+, LinkedIn, уебсайтове на партньори. Възможно е при посещаването на тези сайтове или отварянето на съдържанието от тях, да се складират на Вашето крайно устройство „бисквитки“ от тези уебсайтове. Именно тези „бисквитки“ се дефинират като „бисквитки на трети страни“, като нямаме контрол върху генерирането и управлението на тези „бисквитки“. За това Ви съветваме да потърсите информация за тях и за начина им на управление на уебсайтовете на съответните трети страни.

 

КАК МОГА ДА УПРАВЛЯВАМ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА „БИСКВИТКИ“ ОТ ТОЗИ УЕБСАЙТ?

Всички браузъри позволяват управлението на „бисквитки“ от специално създадена за целта папка на Вашия браузър. Можете да блокирате получаването на „бисквитки“, да изтриете всички или част от тях или да зададете Вашите настройки за предпочитания по отношение на използването на „бисквитки“ преди да инициирате посещение на сайта ни. Имайте предвид, че изтриването или блокирането на „бисквитки“ може да повлияе неблагоприятно върху функциите на нашия Уебсайт, а оттам и върху Вашето потребителско преживяване на него.

 

ИЗКЛЮЧВАНЕ ИЛИ БЛОКИРАНЕ НА „БИСКВИТКИ“

Контролирането, изключването или блокирането на „бисквитките“ се управлява от настройките на Вашия браузер. Имайте предвид, че пълната забрана на използването на всички „бисквитки“, може да рефлектира върху функционалното представяне на сайта, неговата ефективност и достъпването на определена информация.

 

ЦЕЛИТЕ, ЗА КОИТО НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Ние обработваме Вашите лични данни, за да извършваме статистически анализи, така че да можем да подобрим нашия Уебсайт, реклама, продукти и услуги, или за да разработваме нови продукти и услуги.

Също така можем да обработваме Вашите лични данни за опазването на нашите законни интереси или трети страни, ако Вашата регистрация на Уебсайта или ползването на Уебсайта може да се счита за (а) нарушение на настоящата Политика или правата за интелектуална собственост или всяко друго право на трета страна, (б) опасност или заплаха за сигурността или неприкосновеността на нашия Уебсайт или основните наши ИТ системи заради вируси, Троянски коне, шпионска програма, вредоносни програми или всяка друга форма на хакерски код, или (в) по някакъв начин злонамерено, непристойно, дискриминиращо, расистко, клеветническо, зложелателно, увреждащо или по някакъв друг начин неправомерно или незаконно.

Вашите лични данни може да бъдат предоставени на полицията или на съдебните органи като доказателство, или ако има основателни съмнения за незаконен акт или престъпление, извършено от Вас чрез ползването от Ваша страна на част от Уебсайта.

 

ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ЗА ОБРАБОТКАТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Обработването на Вашите лични данни за описаните цели по-горе в Член 3 се основава на Вашето съгласие или законово задължение, което ние трябва да спазим.

В някои случаи обработването на Вашите лични данни може да е необходимо за целите на нашите законови интереси, като:

Постоянни подобрения на нашия Уебсайт, каналите на социалните медии, продуктите и услугите, за да ви осигурим най-доброто възможно преживяване;

Предпазване на нашия Уебсайт, каналите на социалните медии, продуктите и услугите от злоупотреба и неправомерни действия;

Маркетинг и промотиране на нашите продукти, услуги и бранд, и цялостното успешно търговско представяне на нашите продукти и услуги.

 

НА КОГО ИЗПРАЩАМЕ ВАШИТЕ ДАННИ

Ние се доверяваме на трети лица, обработващи данните, които ви предоставят нашия Уебсайт и обработват вашите лични данни от наше име. На тези трети лица, обработващи данните е разрешено единствено да обработват вашите данни от наше име и по наше изрично писмено нареждане. Ние гарантираме, че всички трети лица, обработващи данните, са подбрани внимателно и са задължени да съблюдават безопасността и неприкосновеността на вашите лични данни.

Ние не изпращаме вашите лични данни по начин, който позволява да бъдат идентифицирани, на друга трета страна, освен на посочените в Член 5.1 без Вашето изрично съгласие за това. Може да изпратим обаче анонимни данни на други организации, които да ги използват за усъвършенстване на продукти и услуги, както и за извършване на конкретен маркетинг, представяне и продажба на тези продукти и услуги.

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И ПРЕДАВАНЕ

Ние обработваме Вашите лични данни на територията на Европейската икономическа зона (ЕИЗ). За да обработваме обаче Вашите лични данни за целите, посочени по-горе в Член 3, ние също така може да предаваме Вашите лични данни на трети страни, които обработват данни от наше име извън територията на ЕИЗ. Всяка организация извън ЕИЗ, която обработва Вашите лични данни, ще бъде задължена да спазва съответните мерки за сигурност по отношение обработването на Вашите лични данни. Тези мерки за сигурност ще бъдат следствие от:

Приемащата държава, в която има действащо законодателство, което може да се счита еквивалентно на предложената защита на данните в рамките на ЕИЗ; илиДоговорно споразумение между нас и тази организация.

Ние може да предаваме анонимни и/или обобщени данни на организации извън ЕИЗ. При подобно предаване, ние ще гарантираме, че са предприети мерки за сигурност на място, за да се осигури безопасността и неприкосновеността на Вашите данни и на всички права по отношение на Вашите лични данни, които имате съгласно действащото задължително законодателство.

 

ГАРАНЦИИ ЗА КАЧЕСТВО

Ние полагаме максимални усилия, за да обработваме единствено тези лични данни, които са необходими за постигане на посочените по-горе цели в Член 3.

Вашите лични данни се обработват само дотолкова, доколкото са необходими за постигането на посочените по-горе цели в Член 3 или до момента, в който Вие оттеглите Вашето съгласие за тяхното обработване. Оттеглянето на Вашето съгласие може да означава, че Вие вече може да не използвате изцяло или частично нашия Уебсайт. Ние ще заличим Вашите лични данни, когато те вече не са необходими за посочените цели по-горе в Член 3, освен ако няма:

Наш преимуществен интерес от това личните данни да се поддържат достъпни за идентифициране;

Законово или нормативно задължение, или съдебно или административно разпореждане, което да ни възпрепятства да ги заличим.

Ние ще предприемем съответните технически и организационни мерки, за да предпазим Вашите лични данни от неоторизиран достъп или кражба, както и от инцидентна загуба, подправяне или унищожение. Достъп от нашия персонал или от наши трети лица, обработващи данните, ще бъде осъществен само на принципа „необходимо е да се знаят” и той ще се подчинява на задълженията за конфиденциалност. Вие сте наясно обаче, че безопасността и сигурността са максимални усилия, никога не могат да бъдат гарантирани.

 

ВАШИТЕ ПРАВА

Вие имате правото да поискате достъп до всички лични данни, които са свързани с Вас, които ние обработваме. Ние си запазваме правото да начисляваме административна такса за множество последващи молби за достъп, които се подават с ясната цел да ни се причини неудобство или вреда. Всяко искане трябва да посочва за коя обработваща дейност желаете да упражните Вашето право на достъп и за кои категории данни желаете да получите достъп.

Вие имате правото да попитате дали всички лични данни, които са свързани с вас, които са неточни, се коригират безплатно. Ако подадете молба за коригиране, Вашата молба трябва да бъде придружена от доказателство за неточния характер на данните, за които искате коригиране.

Вие имате правото да оттеглите съгласието, което сте дали преди това за обработването на Вашите лични данни.

Вие имате правото да поискате личните данни, свързани с Вас, да бъдат заличени, ако тези данни вече не се изискват в контекста на целите, посочени по-горе в Член 3, или ако оттеглите Вашето съгласие за обработване на данните. Ние обаче ще направим оценка на молбата за заличаване спрямо:

Нашите преимуществени интереси или на друга трета страна;

Законните или нормативни задължения, или административните или съдебните разпореждания, които може да са в противоречие с подобно заличаване.

Вместо заличаване вие също така можете да поискате ние да ограничим обработването на Вашите лични данни, ако (а) оспорвате точността на данните, (б) обработването е незаконно, или (в) данните вече не са необходими за посочените цели по-горе в Член 3.

Вие имате правото да възразите срещу обработването на личните данни, ако можете да докажете, че съществуват сериозни и основателни причини за подобно възражение. Обаче ако възнамеряваното обработване се окачествява като директен маркетинг, Вие имате правото да възразите срещу подобно обработване безплатно и без основание.

Вие имате правото да получите от нас в структуриран, обичайно използван и четлив формат всички лични данни, които сте ни предоставили.

Ако желаете да подадете молба за упражняване на едно или повече от посочените по-горе права, можете да изпратите имейл на адрес office@enigmaleather.com. Имейлът с молба за упражняване на право няма да се тълкува като съгласие с обработването на Вашите лични данни извън това, което се изисква за обработването на Вашата молба. В тази молба трябва ясно да се посочва кое право желаете да упражнявате и причините за това, ако това се изисква. Също така трябва да има поставена дата, подпис и саморъчно изписване на трите ви имена, като ние може да поискаме от Вас доказателство за самоличност. Може да използвате и контактната форма на Уебсайта, като ние може да поискаме от Вас подписано потвърждение и доказателство за самоличност.

Ще Ви уведомим незабавно за получаването на тази молба. Ако молбата се окаже валидна, ние ще й обърнем внимание в най-краткия възможен срок и най-късно в срок от тридесет (30) дни от получаване на молбата.

Ако имате рекламация относно обработването от наша страна на Вашите лични данни, не се притеснявайте да се свържете с нас на имейл на адрес office@enigmaleather.com. Ако не останете удовлетворени от нашия отговор, имате правото да подадете оплакване до компетентния орган за защита на личните данни.

 

Добавете в WishlistРазгледайте WishlistПремахнете от Wishlist
КОЛИЧКА

Вашата количка е празна.

Return To Shop

Добавете коментар към поръчката Редактирайте коментара
Цена за доставка
Добавете код за отстъпка

Цена за доставка

Добавете код за отстъпка

Кодът ще бъде приложен в страницата за плащане.